Plaatsbare ratjes

Deze ratjes zitten in de opvang en kunnen naar een nieuw huisje.

 

Mannen:

Deze twee knappe mannen (Rigby & Roger) zoeken een nieuw huisje omdat hun eigenaar gaat emigreren. Ze zijn ongeveer 8 maanden oud en komen uit de dierenwinkel.
Ze zijn beide Russisch blauw (1 berken, 1 effen). (Gladhaar, gewoonoor)
Een van de twee mannen heeft overgewicht. Beide mannen zijn gezond. Ze zijn beide niet gecastreerd.
Beide mannen zijn vriendelijk maar niet geschikt als ratten voor beginners of kinderen. In het verleden hebben ze wel eens gehapt bij spanning. Ze zoeken dan ook een huisje waar de tijd voor ze genomen wordt, waar het vertrouwen langzaam gewonnen kan worden.
Op het moment verblijven deze ratjes in Waalwijk op hun logeeradres. Ze kunnen daar ook worden opgehaald. Omdat het baasje echt wil dat ze goed terecht komen krijgen ze indien gewenst hun kooi en spulletjes gratis mee. Het betreft niet de kooi van de foto, maar deze is qua formaat voldoende voor deze twee ratten

.

Dames:

Gizmo (wit roodoog) en Kasia (russisch blauw berken dumbo) zoeken een nieuw huisje vanuit hun logeeradres in Waalwijk. Bij voorkeur samen. Gizmo is van ca 10-2019 en Kasia van ca 1-2020.

Beide dames zijn prima beginners ratjes. Ik zou ook zeggen voor kinderen. Een loopwiel is wel verplicht, want ze staan in de rij om erin te kunnen rennen. Het zijn energieke dames die snoepjes aanpakken, maar verder niet echt tijd hebben voor knuffels.