Plaatsbare ratjes

Deze ratjes zitten in de opvang en kunnen naar een nieuw huisje.

Vrouwen

Elsa (ca 1-2020) vindt opgepakt worden best stom, en wil ook bijten als je niet weet hoe hiermee om te gaan (gewoon doorpakken dus). Maar eenmaal bij je is het eigenlijk wel prima. Koppel met Anna.


Sientje (ca 4-2020) is een kleine dame die stiekem best goed kan kroelen. Tijdelijk niet plaatsbaar ivm tumortje.

Anna (ca 1-2020) vindt het allemaal wel prima. Oppakken is niet echt denderend, maar er zijn ergere dingen. Koppel met Elsa.

Moniek (ca 9-2020) kijkt beetje de kat uit de boom. Wil soms nog wel wat proeven. Opgepakt worden is niet haar grootste hobby.

 

Violet (gewoonoor) en Iris (dumbo) zijn geschat op 9-2020 (vondelingen). Leuke en makkelijke meiden die graag hun eigen gang gaan. Violet heeft inmiddels een huisje gevonden.

Mannen
Avatar (ca 10-2020) staat graag met zijn neus vooraan.
Snoetje (zwart jap) en Brownie (agouti jap) zijn twee leuke, jonge kerels (ca februari 2021). Opgepakt worden vinden ze nog best stom, maar ga ik mee aan de slag. Schouderzitten kunnen ze al wel goed.
Snoetje heeft een scheef kopje over gehouden aan een moo, maar heeft hier verder weinig last van.

Mark en Tim zijn twee leuke kerels die erg aan elkaar hangen, dus ik zou ze ook graag samen uitplaatsen. Ik schat ze van circa 1-2021, in ieder geval nog voor puberteit.

Wat onzeker met intro’s, maar mensen zijn niet zo erg. Het zijn wel echte huskies: ze kunnen goed gillen… Ze kunnen ook wat onzeker reageren (lees: gillen om niks) naar hun kooigenootjes, dus die moeten hier wel mee om kunnen gaan.

Skunk, ca 10-2020.
Budda, ca 10-2020.